torstai 13. elokuuta 2015

Takaisin Idahoon!

 

Moi!
Ensinnäkin kiitos ihmiset ketkä edelleen luette tätä blogia ja jätätte kommentteja. Tulee aina sellainen olo että aloitan tämän kirjoittelun uudestaan.. Joten onkin aika palata huhtikuiseen reissuuni. Vuoden ihanin matka!

Lähdin 14. huhtikuuta. Lentoreitikseni olin valinnut pitkän sumplimisen jälkeen HKI-Lontoo-Seattle-Boise. Matka-aika yhteensä 22 tuntia ja muutama kymmenen tuntia odotusaikaa päälle. Hyvällä asenteella ja pienellä lentopelon karkoituksella, matka ei tuntunut missään :)

Perillä Boisessa (pääkaupunki), mua odotti eräs vanha Rotarytuttu. He ottivat mut ekaksi yöksi kotiinsa, kun lentoni tuli niin myöhään. Oli ihana vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa, ja oli niin jännää ajella taas tuttuja katuja!! Perhe oli Suomessa vierailulla viime keväänä, joten muistelimme myös yhdessä silloista näkemistämme.
 

Ensimmäisenä päivänä tapasin parhaan ystäväni Karinan, ja vietimme kunnon laatuaikaa keskenämme. Shoppailimme, söimme ja juorusimme pitkän kaavan mukaan kaikki vuoden aikana tapahtuneet jutut. Hassua miten tuntui, ettemme ikinä olisikaan sanoneet hyvästejä.
 

Iltaa vasten hostveljeni Cody haki minut, ja lähdimme ajamaan kohti Sun Valleytä. Melkein kolmen tunnin ajomatkalla ehdimme myös päivittää itsemme ajan tasalle elämistämme ja muistella vanhoja juttuja. Matkalla ihastelin Idahon kauniita vuoria ja bongailin kaikki pikaruokapaikat. Mitä kummallisia asioita sitä voikaan ikävöidä =D
 
Kotiin päästyämme kävin moikkaamassa ensimmäistä perhettäni. Kaikki jutut ja ylipäätään heidän kanssa oleminen tuntui edelleen hyvin luonnolliselta, mikä oli suuri helpotus. Olisi ollut kamalaa tulla takaisin 'vieraana'.
 

Kaikki matkustaminen ja aikaero oli saanut minut ihan väsyneeksi, ja varsinkaan englannin puhuminen siinä tilassa ei onnistunut. Söimme Janen valmistaman herkkuillallisen ja ihmettelimme samassa pöydässä istumista haha. Mileyseillä oli vaihto-oppilaana poika, joka oli myös mukava uusi tuttavuus. Kello oli varmaan vasta yhdeksän, kun minun oli jo pakko päästä nukkumaan.

Palaillaan matkapostauksien merkeissä myöhemmin :)

Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti