torstai 28. marraskuuta 2013

Happy Thanksgiving America ♥

 
Yhdysvalloissa vietetään tänä viikonloppuna Kiitospäivää, eli Thanksgivingia. Kiitospäivä oli kyllä ehdottomasti yks mun vaihtarivuoden parhaista juhlista, ja pääsin näkemään juuri ne perinteiset traditiot. Sun Valleyn Baldy-vuori avattiin tona viikonloppuna, ja oltiin Codyn kanssa ensimmäiset rinteessä. Koulusta oli muutama extra vapaapäivä, ja se vietettiin perheen kesken. Perjantaina oli Black Friday, ja maailman parhaimmat alennusmyynnit.. Viikonloppu huipentui Thanksgiving dinneriin, joka sisältää mm. kalkkunan, bataattilaatikkoa, erilaisia täytteitä ja paljon perunaa! Mun suosikki oli ehdottomasti kurpitsapiirakka, jota on ehkä pakko tehdä täällä kotonakin :) Kiitospäivä oli Amerikkalaisille kuin joulu, jota sitten ei vietettykään niin kummosesti.

4 kommenttia:

 1. Oma halu lähteä vaihtoon kasvaa aina suuresti kun luen blogeja, mutta varsinkin kun luen sinun postauksia en toivokkaan muuta tällä hetkellä. Haluan kokea juurikin kaiken tuon, mitä sinä olet saanut kokea!

  VastaaPoista
 2. Mun piti tulla oikeen kommentoimaan, kun oon itte Saksassa vaihdossa rotareitten kautta, ja meillä on piirissä poika Idahosta, ja satuttiin juttelemaan jotain suomalaisista ja puheet käänty siihen että hän tietää jonkun suomalaisen tytön joka oli rotareilla vaihossa Idahossa. :D Mä tietty kaikki vaihtoblogit aikanaan lukeneena oon sunkin blogia lueskellu viime vuonna ja jotenkin ( en tajua miten ) osasin heti yhdistää nimen Lotta tähän blogiin! Haha tää kommentti ei tee mitään järkee mutta mun oli jotenkin pakko oikeen googlettaa tää blogi taas ja kommentoida, niin pieni maailma on just rotaryvaihdokeille! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha mitä ihmettä :D minkä niminen poika? Kivaa vaihtovuotta sullekkin:)

   Poista
 3. Sam Baskin on siis tää idahosta. :) Kiitos paljon!

  VastaaPoista