perjantai 27. syyskuuta 2013

Feeling bad

Moikka,

Pahoittelut blogin hiljaisuudesta, tänne kirjotteleminen loppui kuin seinään! Kotiin tulemisen jälkeen ei oikein enään kirjoteltavaa ollut, ja nyt Suomen arki on taas jatkunut. Voisin vastailla teijän aikasemmin lähettämiin kysymyksiin kuitenkin vielä, jos kiinnostusta vain riittää. Ihan miten haluutte :) Mulla on kaikki hyvin täällä, koulu sujuu, uudet harrastukset, ihanat ystävät ja kohta lähen tyttöreissulle Ranskan Nizzaan! Idahoon oon yhteyksissä päivittäin puhelimen välityksellä, ja kesällä suuntaan sinne takasin. Nyt on meneillään eka koeviikko vaihdon jälkeen, ja opiskelu tuottaa kyllä vähän haastetta vaihtovuoden lusmuilun jälkeen.. No eiköhän tää :)

Kivaa vklp kaikki!
Lotta :)

4 kommenttia:

  1. Vastaa ihmeessä kysymyksiin! Sun kirjoitus tapa on sellainen, jota on ihana lukea ja sun kaikki postaukset on aivan ihania! Kiva kuulla sinustakin välillä c:

    VastaaPoista
  2. Niimpä vastaa niihin loppuihin kysymyksiin! Onneks palasit blogin pariin, tätä on ootettu!:)

    VastaaPoista
  3. mä toivon myös et vastailisit vielä niihin ja jatkaisit muutenki bloggailua! (: oon käyny joka viikko monesti kattomassa et joko oisit postannu, sun juttuja on niin kiva lukea!

    VastaaPoista