tiistai 12. maaliskuuta 2013

what's up?

Buddystä on tullu pikkuhiljaa mun kaveri, ja yks päivä se jopa nukku mun sängyssä! aww
Dad, Mom, Sister and I
Little sister performing last Saturday
Good job!
Downtown Boise, osavaltioni jättimäinen pääkaupunki (:))
Dad ja Buddy shoppailemassa Ross'ssa hahah.
Idaho Sunrise
kiitos kiitos kiitos äiti ja isi !
Vähän kevättä Converseiden kautta :-)
Ja sitä kuuluisaa kesäkuntoa..
tänään koulusa ainakin 30 tytöllä oli farkkutakit päällä; mitä ihmettä?! My bestie and I :)
Mulla oikeesti aika juoksee niin nopeesti että en vaan löydä aikaa rakkaalle blogilleni. 218 päivää takana, n. 100 edessä, ja mä en tiedä mitä mun tulis miettiä ja tehdä ja kaikki tunteet kaatuu päälle samaan aikaan. Pari viikkoa takaperin taistelin että oisin saanut jäädä tähän rakkaaseen hostperheeseeni, mutta säännöt on säännöt ja muutto on edessä ens kuussa.. Plääh. Päivät kuluu koulussa normaalisti ja koulun jälkeen meen salille (ostin salikortin jälleen jeejee!) ja tennis reeneihin. Tennistä on nyt takana reippaat 4 viikkoa, ja oon oppinut jo ihan kiitettävästi :) Mitäköhän muuta.. Viikonloppu kului Boisessa jossa pikkusisko Sienna kilpaili voimistelun parissa, ja hyvin sijoittukin. Sunnuntaina shoppailtiin Idahon ainoassa kunnon Mall'ssa ja sieltä löytykin ihan kivoja juttuja. Tällä viikolla edessä on juhlimista ihan oikeissa merkeissä, ja enään 10 päivää ja rakkaista rakkain Meksikon kämppä kutsuu taas. Meillä on siis kevätloma, ja lähetään takasin samaan paikkaa missä oltiin joulu, jee!

Te lukijat voisitte kertoa mulle jonkinnäkösiä postausideoita, mä lupaan kirjottaa melkeinpä mistä vaan! Vaihtarina sitä helposti tottuu kaikkiin erilaisuuksiin, enkä muista niistä ikinä täällä mainita. Voisin kuvailla videoita taas joku päivä ja sillein, mutta ainakin lupaan panostaa tähän blogiin paremmin.

xoxo,
Lotta

Wood River High School Junior Prom '' A night in Paris '' next Saturday !
Prom Playlist...

6 kommenttia:

 1. video ois tosi kiva ja sit jos kuvaisit kaikkea mm. sun tuleva koti, koulubussi, koulua, kavereita, sit kaikkkia niitä erilaisuuksia mm. vessat suihkut ovennupit ikkunat eli semmone kuvapostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin joo ottaa kaikist erilaisista jutuista kuvia, ainakin niistä mitkä vielä ite muistaa erilaisiks hah. Kaikkeen tottuu niin nopeesti :) Kiitti ideoista!

   Poista
 2. miksi lopetit cheerleadingin? :) ja sit et oliko helppo sopeutuu kouluun ja perheeseen?
  kestikö kauan saada kavereita sun muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheer loppu pari viikkoo mun lopettamisen jälkeen joten ne vikat viikot ei enää haitannu :) Kouluun meni joku aika mut perheisiin, varsinkin tokaan, sopeuduin nopeesti! Ekat kaverit tuli joukkueesta ja sit kaikilt tunneilt kun vaan avaa oman suun!

   Poista
 3. ääää noi converset on ihan törkeen söpöt! Mistä ne on?:)))

  VastaaPoista