torstai 21. maaliskuuta 2013

A night in Paris ?

Lauantaina pääsin vihdoista viimein pukeutumaan prinsessaksi, kun juhlittiin Wood River High Schoolin Junior Promia. Karina ja mä oltiin valehtelematta suunniteltu lauantaita kolme viikkoa etukäteen, ja kaikki oli minuutilleen kirjotettu ylös. Aamulla lähettiin yhessä treenaamaan ja jakamaan viimeset huolenaiheet koskien iltaa.
+15c & Aamukahvi ♥
Karina & Me
Salilta jatkettiin Albertson'siin ja haettiin protskusmoothiet ja vikat meikit iltaa varten. Koko viikon jatkunu kevät ilma (+18c) jatku edelleen ja kierrettiin hetki ympäri kaupunkii. Otin koton tunnin vaahtokylvyn ja sit hainkin Franzin mun mukaan ja ajeltii Woodsidelle Karinan luokse. Meijän viiden tytön porukka laittautu siellä yhessä ja vielä viis minuuttia ennen lähtöä joku päätti vaihtaa mekkoa haha. En ikinä ite pystyis noin viime minuuteilla muuttamaan mitään! En tiiä sit muista.. Karinan sisko Natalie oli luvannu tulla ottaa meistä kuvia, ja löydettiinki kiva paikka parin blockin päästä. 
Franzi, Me & Karina
Jazzy & Me
Karina & Me
Jazzy, Karina, Destiny, Me & Franzi
 Kuvausten jälkeen ajeltiin Ketchumiin, jossa meitä ootti pöytävaraus italiaisravintola Ricos'ssa. Siellä oli varmaan puoli koulua! Tanssit järjestettiin Sun Valley Inn'ssä, jossa oon käynyt juhlimassa pari kertaa aijemmin. Ravintolasta ei tullu otettua kauheen monta kuvaa, mutta hyvää ruokaa oli haha.
House Salad yum yum

'I can't wait anymore!'
Karina, Franzi & Me

Tanssit oli paremmat mitä edelliset Homecoming & Winter Dance oli, ja porukkaa oli kivasti paikalla. Koulu oli tilannu myös ammattilaiskuvaajan, ja kuvia sai ottaa niin paljon kun halusi. Koko ilta meni siis tosi hyvin! Tuntuu vaan että nää amerikkalaiset vääntää draamaa jokasesta asiasta, joten siltäkään ei selvitty. Innolla ootan Senior Promia, joka on aika tarkalleen kuukauden päästä.
Me & Karina
Timber, Me & Cassidy
Jazzy, Me, Brandon, Quinn, Karina, Dylan & Destiny
Me & Niki
Jazzy, Karina, Me, Destiny & Franzi
Spencer & Me
Me & Franzi
Mulla alko tänään Spring Break, ja nyt suuntana Mexico ♥
xoxo,
Lotta

5 kommenttia:

 1. tosi kivoja kuvia!:) oot niin kaunis!
  oon itekin lähdössä vaihtoon nyt syksyllä, jenkkeihin siis :D en malttais yhtään odottaa!

  www.annikaintheusa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :):) Oh cool, tulee olemaan elämäs yks parhaista vuosista :)

   Poista
 2. Ihanii kuvii! :DD
  Ei helpota yhtää miu matkakuumetta Amerikkaan! :D

  VastaaPoista